Zomertweedaagse: aan de slag met het nieuwe leerplan geschiedenis

Woensdag 3 en donderdag 4 juli 2019

We verwelkomen jullie in het mooie, historische kader van de Oude Adbij in Drongen op woensdag 3 juli vanaf 09.30 uur. Om 10.00 uur start de tweedaagse. We eindigen de tweedaagse op donderdag 4 juli om 16.30 uur. Er is parkeergelegenheid en de Abdij ligt op wandelafstand van het station van Drongen. We verblijven in individuele kamers met badkamer. Lakens en handdoeken zijn voorzien.

 

Het nieuwe leerplan geschiedenis voor de eerste graad legt enkele belangrijke nieuwe accenten. Over welke nieuwe elementen heb je nog vragen? Hoe kan je die een plaats geven in je lespraktijk? Samen met collega's-leerkrachten wissel je van gedachten en werk je toepassingen uit die je kan integreren in de eigen lespraktijk. Het is dus de bedoeling om zo veel mogelijk te delen, te leren van elkaar en nieuw materiaal te ontwikkelen. De pedagogisch begeleiders zorgen voor input en ondersteuning.

Praktische informatie

Deze tweedaagse zal plaatsvinden op woensdag 3 en donderdag 4 juli 2019 in de Oude Abdij, Drongenplein 26/27, 9031 Drongen.

 

Bijdrage: 210,00 EUR.