Kagan Coöperatieve Leerstrategieën voor Moderne Vreemde Talen voor gevorderden

Inhoud

Praktisch

Docent

Inschrijven


Het concept Coöperatieve Leerstrategieën werd ontwikkeld door Dr. Kagan Spencer en is gebaseerd op een gelijkwaardige en interactieve samenwerking in zorgvuldig samengestelde heterogene groepen. Al te vaak worden de structuren enkel sporadisch gebruikt binnen een les waardoor er heel wat van het effect verloren gaat. De Kagan Coöperatieve Leerstrategieën is een concept dat gebaseerd is op zeven sleutels tot succes. 

In de zeven sleutels tot succes denken we goed na over de samenstelling van de Teams, een gestructureerd Klasmanagement, structuren die ingezet kunnen worden met lesinhoud als Klasbouwers en Teambouwers. De Kagan structuren beogen niet alleen een cognitief doel, maar ook een sociaal doel en zijn gebaseerd op de GIPS-principes.

 

Voor leraren Duits, Engels, Frans secundair onderwijs

 

Je dient eerst de basisvorming “Kagan Coöperatieve Leerstrategieën voor Moderne Vreemde Talen” te hebben gevolgd voor je deze uitbreiding kan volgen. De sessies worden progressief opgebouwd, in de uitbreiding worden meer en nieuwe structuren geleerd en geoefend.

Woensdag 22/01/2020

én

Woensdag 04/03/2020

Van 09.30u tot 16.00u

 

 

 

€180

 

Sint-Baafshuis

Biezekapelstraat 2

9000 Gent

Doelgroep

 

 

 

Medewerker van Art de Co